Blauwdruk- of Zielsverwantenreading

Tijdens een blauwdruk- of zielsverwantenreading voelt Cindy in op de energiefrequentie, die opgebouwd is uit verschillende ‘gevoels-tonen’. Je zendt jouw unieke gevoelsmelodie uit vanuit alle lagen van jouw (authentieke) zelf. Zo zijn al jouw (ziels)herinneringen vanuit het verleden voelbaar, zoals vorige incarnaties, en omdat deze tonen voorbij ruimte en tijd gaan is het persoonlijke zielencontract of de persoonlijke blauwdruk zichtbaar voor Cindy. Jouw (ziels)herinneringen zijn verbonden met alle energetische blokkades in het persoonlijke systeem en zijn gekoppeld aan conditioneringen, innerlijke overtuigingen en patronen. De gevoelsmelodie wordt bij Cindy omgezet naar beelden, die zij vertaalt naar woorden tijdens de reading. Op deze wijze kan Cindy invoelen welke (hoofd)thema’s spelen in jouw huidige leven en ook wat jij en jouw zielsliefde (tweelingziel) spiegelen in elkaar.

Gedurende de reading wordt er precies benoemd wat de reden van jouw incarnatie is en waarom jullie elkaar ontmoet hebben. De conditioneringen, innerlijke overtuigingen en patronen worden zichtbaar, herkend en geheeld. Je wordt je bewust gemaakt van jouw ‘kleine ik’, jouw valse identiteit, en je ervaart hoe bevrijdend het voelt om contact te maken met jouw ‘Hoger Zelf’, jouw diepste waarheid. Doordat Cindy tijdens de reading de energetische blokkades ‘aanraakt’, door het persoonlijk bewustzijnverstorende spanningsveld te benoemen, brokkelt de blokkade af en verliest de innerlijke overtuiging z’n grip. De energie gaat daardoor vrijer stromen en jij voelt je rustiger, krachtiger en (zelfver)zekerder. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en ziet weer jouw eigen grootsheid. Het zorgt voor een bewustzijnssprongetje, waardoor je vanuit een vernieuwd perspectief gaat waarnemen en een nieuwe levensstructuur ervaart. Je maakt weer contact met wie jij in essentie bent, omdat jij je verbindt met jouw diepste levenspotentieel; jouw passies, unieke kernkwaliteiten en de hoogste (zelf-)liefdesstroom.

Tijdens de gespreksvoering worden niet alleen inzichten meegegeven, je krijg ook altijd huiswerk mee. Door middel van praktische handvatten word je uitgedaagd om voorbij te stappen aan de conditioneringen en innerlijke overtuigingen vanuit het verleden. Na de reading ervaar je een nieuwe werkelijkheid vanuit een verhoogde energiefrequentie en vernieuwd bewustzijn, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Aanvraag Consulten

Tijdens een blauwdruk- of zielsverwantenreading worden inzichten en handvatten meegegeven in jouw persoonlijke zielsverwanten- (tweelingziel-) of transformatieproces en vindt er tevens een healing en shift plaats.

Reading zielsverwantschap (30 min)
Inzicht verkrijgen rondom soulmate-, tweelingziel- en transformatieproces (alleen via telefoon/Skype).
 € 66,-

Reading zielsverwantschap (60 min)
Inzicht verkrijgen rondom soulmate-, tweelingziel- en transformatieproces (ook via telefoon/Skype).
€ 111,-

Reading zielsverwantschap (90 min)
Inzicht verkrijgen rondom soulmate-, tweelingziel- en transformatieproces (ook via telefoon/Skype).
€ 144,-

Transformatiereis, op weg naar inzichten in jezelf (60 min, 60 min, 90 min)
Totaal drie consulten; bestaande uit een reading, energetische gesprekstherapie en een energetische behandeling (praktijk/telefoon/Skype)
€ 344,-

Transformatiereis, op weg naar inzichten in jezelf (90 min, 90 min, 90 min)
Totaal drie consulten; bestaande uit een reading, energetische gesprekstherapie en een energetische behandeling (praktijk/telefoon/Skype)
€ 411,-

Consulten kunnen uitsluitend via de website of mail aangevraagd worden en dienen vooruit betaald te worden of contant voldaan. Vooruitbetaling is mogelijk via Ideal of d.m.v. bankoverschrijving:
NL07 RABO 0308 7644 12 t.n.v. Praktijk Miroir o.v.v. naam.