Nieuws

♡ UPDATE PRAKTIJK MIROIR (3) ♡
Zoals wellicht bekend verhuizen mijn partner en ik over ruim een maand naar Frankrijk. We zijn daarom druk met alle voorbereidingen: het afronden van projecten in Nederland en het regelen van de vervolgstappen in Frankrijk. Deze combinatie valt mij zwaar. Ik voel mij opgesplitst in allerlei verschillende werelden, waarbij mij de afrondende zaken in Nederland steeds meer energie kosten, en er zodoende meer disbalans ontstaat. Met name rondom de praktijk. De ‘oude tijd’ vindt het moeilijk om mij los te laten en tegelijkertijd voel ik dat deze vorm er niet meer moet zijn. Daarom heb ik de keuze gemaakt om de praktijk in z’n geheel te sluiten om met hernieuwde energie het Frankrijk-avontuur in te gaan. Ik heb het nodig om in alle rust te landen en mijn natuurlijke grenzen opnieuw te onderzoeken.
Ik houd jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Dank voor jullie begrip!
Hartegroet, Cindy
♡ UPDATE PRAKTIJK MIROIR (2) ♡

In november berichtte ik over de grote omslag in mijn persoonlijke leven en wat dit zal betekenen voor Praktijk Miroir.
Hierbij wil ik je op de hoogte stellen dat mijn woning verkocht is en dat de overdrachtsdatum van mijn woning wat is sneller dan verwacht…

Wat betekent dit de aankomende tijd voor Praktijk Miroir en de cliënten?
• De praktijk is vanaf zaterdag 3 februari tot en met maandag 26 februari dicht,
• De praktijkruimte in Apeldoorn zal vanaf zaterdag 3 februari definitief sluiten,
• Vanaf dinsdag 27 februari zullen er weer online consulten plaatsvinden,
• Zodra er meer informatie is over de mogelijkheden rondom persoonlijke/ mini retraites in Frankrijk
of verhuur van de gîte, dan wordt dit gecommuniceerd.

Mocht je vragen hebben of nog een afspraak willen maken in de praktijk te Apeldoorn,
neem dan contact op met mij via: info@praktijkmiroir.nl of cindy.servaes@gmail.com.

Hartegroet, Cindy ♡♡♡
♡ UPDATE PRAKTIJK MIROIR ♡

Zowel op micro- als op macroniveau zie ik momenteel grote veranderingen plaatsvinden. Alles is in beweging. Het is een grote evolutionaire stap richting het Aquariustijdperk, waarbij ieder op z’n eigen moment voor de keuze komt te staan: “Ga ik mee naar de nieuwe tijd, of blijf ik achter”. In de oude tijd zie ik de karaktereigenschappen van mensen steeds meer uitvergroot worden. Kosmisch wordt zodoende de druk opgevoerd; wil je naar de nieuwe wereld, dan zul je je eigen angsten aan moeten gaan.

Ook bij Praktijk Miroir en in mijn persoonlijke leven zijn er grootse, spannende veranderingen gaande, die ik een aantal jaar geleden niet bedenken kon. Over enkele weken staat mijn huis in Apeldoorn te koop. Mijn geliefde en ik emigreren naar Frankrijk om daar ons eigen paradijs te creëren. Een prachtige woon- en leefruimte midden in de natuur, waar we grotendeels zelfvoorzienend leven en waar anderen welkom zijn om de nieuwe tijd samen met ons te beleven. We doen dat in de vorm van verhuur van onze gîte en (persoonlijke) retraites op maat. Ook blijf ik online consulten aanbieden.

Wat betekent dit de aankomende tijd voor Praktijk Miroir en de cliënten?
• Vanaf volgend jaar worden de consulten niet meer vergoed door de zorgverzekeraar. Mocht je dit jaar nog budget over hebben, neem dan gerust contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken.
• Zodra de overdrachtsdatum van mijn huis bekend is, zal de einddatum van de praktijkruimte bekendgemaakt worden. Tot die tijd ben je van harte welkom in de praktijk te Apeldoorn.
• Gedurende de verhuizing naar Frankrijk zal ik een aantal (langere) periodes vrij nemen. Uiteraard laat ik dit jullie bijtijds weten. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met mij via: info@praktijkmiroir.nl of cindy.servaes@gmail.com.

Hartegroet, Cindy ♡♡♡
♡ VAKANTIE ♡
Praktijk Miroir is vanaf woensdag 4 oktober t/m maandag 16 oktober gesloten. Gedurende deze vakantie kan je uiteraard een consult boeken. Ik neem dan na 16 oktober contact met je op!
Na de werkvakantie heb ik de mogelijkheid om in te plannen vanaf week 42.
Hartegroet, Cindy
♡ VAKANTIE ♡
Praktijk Miroir is vanaf zaterdag 17 juni t/m woensdag 28 juni gesloten. Gedurende deze vakantie kan je uiteraard een consult boeken. Ik neem dan na 28 juni contact met je op!
Na de werkvakantie heb ik de mogelijkheid om in te plannen vanaf week 27.
Hartegroet, Cindy
♡ WERKVAKANTIE ♡
Praktijk Miroir is vanaf zaterdag 25 februari t/m maandag 6 maart gesloten. Gedurende deze werkvakantie kan je uiteraard een consult boeken. Ik neem dan na 6 maart weer contact met je op!
Na de werkvakantie heb ik de mogelijkheid om in te plannen vanaf week 11.
Hartegroet, Cindy
Lieve mensen,
Allereerst wil ik jullie allen een vrij en licht 2023 wensen, waarin je de diepste waarheid en de hoogste (zelf-)liefdesstroom bewust ervaart ❤️.

Graag wil ik via deze weg een korte update geven van mijn gezondheidsklachten en tevens iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en mailtjes van de afgelopen weken. Gezien de hoeveelheid berichten ben ik niet in staat om deze persoonlijk te beantwoorden.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de goedlopende praktijk de afgelopen zeven jaar en ook voor de fijne ontmoetingen met zoveel lieve mensen die besloten hebben eigenaarschap te dragen in hun persoonlijke transformatieproces, waardoor ik van dichtbij heb mogen aanschouwen welke prachtige stappen er gezet zijn. Wat een voorrecht!

In deze zeven jaar heb ik ontzettend hard gewerkt, veel van mezelf gevraagd en weinig ruimte aan mezelf gegeven om op te laden, ook vanuit een stukje strengheid naar mezelf toe om er altijd voor de ander te zijn en mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel rondom mijn missie. Lange vakantieperiodes heb ik dan ook niet gekend.

Als eigen ondernemer is er altijd iets te doen. Naast de dagelijkse consulten, het inplannen, de voorzorg én nazorg, houd ik me bezig met administratieve taken en heb ik bij- en nascholingen. Dagelijks beantwoord ik alleen al vele mailtjes over persoonlijke processen en ervaringen; mijn mailbox zit bijna altijd vol.

Begin december heeft dit geresulteerd in fysieke klachten zoals pijn op de borst (geen ademruimte meer), vermoeidheidsklachten, weinig werkplezier ervaren en een enorm verlangen om alleen te zijn.

Hoe graag ik momenteel ook weer aan het werk wil, helaas ben ik nog niet de oude en heb ik tijd en ruimte nodig voor mezelf en om niet afgeronde zaken op te pakken. Zowel praktijkgericht, als ook achterstallig onderhoud aan mijn huis en aandacht voor mijn (nieuwetijds)relatie en directe omgeving.

Ik zie deze kosmische stillegging tevens als een gelegenheid om te onderzoeken of ik nog op koers lig in mijn persoonlijke proces en wat er nodig is om weer meer werkplezier te ervaren rondom mijn missie. Ik zie het als een kans om een efficiëntere manier te bedenken voor de begeleiding van de cliënten.

Om aankomend jaar de (nieuwe) cliëntentoestroom aan te kunnen, zal ik moeten denken aan het reduceren van de een-op-eengesprekken en me gaan focussen op het coachen van grotere groepen, bijvoorbeeld door (online) cursussen en workshops te organiseren over de nieuwe partnerschapsvorm, want dáár kan ik inmiddels veel over vertellen :-).

Aankomende week doe ik het nog rustig aan. Op maandag 9 januari start ik met inplannen van de (in december ingeplande) consulten, daarna zullen de nieuwe aanvragen behandeld worden. Aangezien ik eerst halve dagen werk, zul je rekening moeten houden met een wachttijd van een aantal weken tot een maand, afhankelijk van de oorspronkelijke volgorde waarin de consulten gepland stonden.

Heb je een consult gepland of een aanvraag gedaan en wil je deze annuleren? Neem dan contact op met mij via de mail: info@praktijkmiroir.nl of cindy.servaes@gmail.com.

Ik hoop op begrip en wens je een fijne dag vandaag!

Hartegroet, Cindy
Lieve cliënt,
Vanwege gezondheidsklachten ben ik genoodzaakt om het tot eind december 2022 rustig(er) aan te doen; alle consulten komen te vervallen. Vanaf 1 januari start ik met het voorzichtig inplannen van de consulten, mits mijn gezondheid dit toelaat. Hierbij hanteer ik de oorspronkelijke volgorde waarin de consulten gepland stonden.
Alvast fijne feestdagen en tot 2023!
★ DECEMBERACTIE 2022 ★

Praktijk Miroir heeft weer een decemberactie.

Bij aanvraag van een Transformatiereis (op weg naar inzichten in jezelf) of een Partnertraject (op weg naar de nieuwe relatievorm), ontvang je een gratis Healing op afstand t.w.v. € 55,-.

De Transformatiereis bestaat uit drie consulten van 90-60-60 minuten (€ 344,-) of 90-90-90 minuten (€ 411,-). Je kunt kiezen uit de verschillende opties:
★ Blauwdruk- en/of Zielsverwantenreading
★ Energetische Gesprekstherapie
★ Energetische Behandeling
★ Een combinatie van de drie bovenstaande opties

Het Partnertraject bestaat uit drie consulten van 90-60-60 minuten (€ 355,-)of 120-90-90 minuten (€ 455,-). Je kunt kiezen uit de verschillende opties:
★ Drie gezamenlijke consulten
★ Een gezamenlijk consult en twee individuele consulten

Een Healing op afstand bestaat uit een behandeling van 30 minuten. Nadien ontvang je een kort verslagje van de bevindingen per mail.

Bestellen van bovenstaande trajecten incl. gratis Healing op afstand kan de gehele maand december 2022 via de website van Praktijk Miroir bij 'consult aanvragen', door beide producten in het mandje te plaatsen. De bestelling / aanvraag dient vooruitbetaald te worden. Vanaf januari 2023 plan ik de consulten in.

Mocht je dit jaar nog budget over hebben bij jouw zorgverzekeraar, dan informeer ik je graag over de mogelijkheden.

Hartegroet, Cindy
♡ INSPIRATIEBREAK ♡
Praktijk Miroir is vanaf donderdag 6 oktober t/m dinsdag 11 oktober gesloten. Gedurende deze inspiratiebreak kan je uiteraard een consult boeken. Ik neem dan na 11 oktober weer contact met je op!
LET OP: Direct na de break heb ik nog de mogelijkheid om in te plannen op donderdag 13 oktober om 10:00 uur of om 13:00 uur, of op vrijdag 29 juli om 10:00 uur. Dus wees er snel bij!
Hartegroet, Cindy
»»---» KORTE VAKANTIE «---««
Praktijk Miroir is vanaf woensdag 13 juli t/m woensdag 27 juli gesloten. Gedurende deze korte vakantie kan je uiteraard een consult boeken via de website of via het emailadres: info@praktijkmiroir.nl. Ik neem dan na 27 juli weer contact met je op!
LET OP: mocht je nog vóór deze korte vakantie een consult willen inplannen, dan heb ik een plekje vrij op vrijdag 8 juli om 10:00 uur of op dinsdag 12 juli om 10:00 uur. Direct na mijn vakantie heb ik de mogelijkheid op donderdag 28 juli om 13:00 uur, of op vrijdag 29 juli om 10:00 uur. Dus wees er snel bij!
Ik wens je een hele fijne zomerperiode toe!
Hartegroet, Cindy
»»---» KORTE VAKANTIE «---««
Praktijk Miroir is vanaf woensdag 16 februari t/m maandag 21 februari gesloten. Gedurende deze korte vakantie kan je uiteraard een consult boeken via de website of via het emailadres: info@praktijkmiroir.nl. Ik neem dan na 21 februari weer contact met je op! Vanaf week 8 zijn er nog mogelijkheden om in te plannen.
Hartegroet, Cindy
»»---» NIEUWE BEROEPSVERENIGING «---««

Per 1 januari 2022 is Praktijk Miroir lid van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze). De praktijk valt onder de vorm 'Natuurgeneeswijzen' met als hoofdtherapie 'Energetische Therapie'. Een aantal behandelingen komen daardoor, afhankelijk van de polis, voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking. Vraag naar de voorwaarden.
De consulten vallen onder alternatieve geneeswijze en worden vergoed vanuit het aanvullende pakket.
Deze vergoedingen zijn niet van invloed op het eigen risico. Een huidig overzicht van de vergoedingen vind je hier.

Hartegroet,
Cindy
»»---» KORTE VAKANTIE EN ZOMERPERIODE «---««

Praktijk Miroir is vanaf zaterdag 17 juli 2021 t/m zaterdag 24 juli 2021 gesloten.
Gedurende deze korte vakantie kan je uiteraard een consult boeken via de website of via het emailadres: info@praktijkmiroir.nl. Ik neem dan na 24 juli weer contact met je op!

T/m vrijdag 20 augustus is er een aangepast rooster i.v.m. de vakantieperiode. De consulten zullen dan in de ochtend plaatsvinden. Vanaf maandag 23 augustus is het normale rooster weer van toepassing. De consulten die al in de middag gepland zijn, blijven ongewijzigd.

Hartegroet,
Cindy
»»---» KORTE VAKANTIE EN ZOMERPERIODE «---««

Praktijk Miroir is vanaf zaterdag 26 juni 2021 t/m zaterdag 3 juli 2021 gesloten.
Gedurende deze korte vakantie kan je uiteraard een consult boeken via de website of via het emailadres: info@praktijkmiroir.nl. Ik neem dan na 3 juli weer contact met je op!

Vanaf maandag 5 juli t/m vrijdag 20 augustus is er een aangepast rooster i.v.m. de vakantieperiode. De consulten zullen dan in de ochtend plaatsvinden. Vanaf maandag 23 augustus is het normale rooster weer van toepassing. De consulten die al in de middag gepland zijn, blijven ongewijzigd.

Ik wens je een hele fijne zomerperiode toe!

Hartegroet,
Cindy
✪ UPDATE PRAKTIJK MIROIR EN HET CORONA VIRUS/ 15-12-2020 ✪

✧ Praktijk Miroir is gedurende deze uitdagende lockdown gewoon open ✧

Een consult op afstand (Skype/ Messenger/ telefoon) blijft mogelijk. Voor het invoelen op de energie en op de uitwerking van het consult, heeft afstand geen enkele invloed bij Praktijk Miroir. Er is echter nog onzekerheid wat de lockdown betekent voor de consulten in de praktijk te Apeldoorn. Mogelijk worden deze consulten omgezet naar een consult op afstand.

Tijdens de consulten werkt Cindy vanuit een hogere energiefrequentie en met helende energie, wat een positief effect heeft op trauma, mentale en emotionele stress, angsten en paniek, innerlijke overtuigingen en conditioneringen, depressie en fysiek leed. Na een consult zal je ervaren; meer moed te hebben, meer (op jezelf) te vertrouwen, meer kracht te voelen en in overgave te kunnen.

» Bij Praktijk Miroir worden ook de consulten op afstand deels VERGOED door sommige ZORGVERZEKERAARS (vraag naar de voorwaarden) «

Neem gerust contact met mij op via het contactformulier, wanneer voor jou niet duidelijk is welk consult het beste bij jou past: https://praktijkmiroir.nl/contact/

Ik wens je een goede gezondheid, liefde en kracht toe ♡

Hartegroet,

Cindy ♡ ♡ ♡
www.praktijkmiroir.nl
✪ UPDATE PRAKTIJK MIROIR EN HET CORONA VIRUS ✪

De afgelopen tijd heeft Praktijk Miroir geen cliënten ontvangen in de praktijk te Apeldoorn, om op deze wijze mee te werken tegen de verdere verspreiding van het corona virus.
Vanaf maandag 11 mei kunnen de consulten weer ingepland worden in de praktijk. Indien er gezondheidsklachten zijn die mogelijk kunnen wijzen op het corona virus, dan wordt het consult verplaatst naar een andere datum of omgezet naar een consult op afstand.
Mochten er in de toekomst landelijke herzieningen zijn, dan wordt dat uiteraard gecommuniceerd.

Hartegroet,
Cindy ♡ ♡ ♡
✧ »»---☆---» ✧ Groepsheling ✧ «---☆---«« ✧

Vanaf vandaag zal tijdelijk (april 2020) de ‘groepsheling op afstand’ toegevoegd worden aan de ‘aan te vragen consulten’ op de website. Deze groepsheling zorgt voor het in balans brengen van het subtiel energetische veld, de basis om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gezond te zijn, en heeft een positief effect op trauma, mentale en emotionele stress, angsten en paniek, innerlijke overtuigingen en conditioneringen, en fysiek leed.

Cindy werkt vanuit een hogere energiefrequentie met de kosmische energie. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor jou op dat moment nodig is en heft blokkades op, waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Voorafgaand aan de heling mag je een foto van jezelf of een ander toesturen. Tijdens de heling kan je onderzoeken op welke wijze je de energie tot je wilt laten komen. In zittende of liggende houding.

Ieder mens is uniek en ervaart de energie anders. Sommige omschrijven het als warme of koude trillingen. Anderen voelen een vermoeidheid opkomen of krijgen borrelende darmen. Ook kun je een gevoel van ontspanning en rust ervaren of een loom gevoel krijgen.

✧✧ Na de heling voel je jeZELF in je kracht gezet, rustig en stralen jouw ogen ✧✧

De groepsheling kan aangevraagd worden via de website. Bij de opmerkingen kan je jouw voorkeursdag(en) aangeven.

Maand april 2020: woensdag van 19:30-20:00 uur zondag van 10:30-11:00 uur

Hartegroet, Cindy ♡ ♡ ♡
✪ UPDATE PRAKTIJK MIROIR EN HET CORONA VIRUS ✪

Om mee te werken aan de voorkoming van verdere verspreiding van het corona virus, zal Praktijk Miroir geen cliënten meer in de praktijk ontvangen. Alle consulten zullen plaatsvinden via Skype/ Messenger of via de telefoon.

✧ Voor het invoelen op de energie en op de uitwerking van het consult, heeft afstand geen enkele invloed ✧

»-» Bij Praktijk Miroir worden de consulten op afstand deels VERGOED door sommige ZORGVERZEKERAARS (vraag naar de voorwaarden) «-«

Vanaf vandaag zal de ‘heling op afstand’ tijdelijk toegevoegd worden aan de ‘aan te vragen consulten’ op de website. Deze heling zorgt voor het in balans brengen van het subtiel energetische veld, de basis om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gezond te zijn.
De heling (op afstand) heeft een positief effect op trauma, mentale en emotionele stress, angsten en paniek, innerlijke overtuigingen en conditioneringen, en fysiek leed.

Cindy werkt vanuit een hogere energiefrequentie met de kosmische energie. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor jou op dat moment nodig is en heft blokkades op waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Voorafgaand aan de heling mag je jouw hulpvragen stellen. Tijdens de heling mag je onderzoeken op welke wijze je de energie tot je wilt laten komen. In zittende of liggende houding. Na de heling krijg je een korte omschrijving van Cindy's bevindingen tijdens de heling.

Ieder mens is uniek en ervaart de energie anders. Sommige omschrijven het als warme of koude trillingen. Anderen voelen een vermoeidheid opkomen of krijgen borrelende darmen. Ook kun je een gevoel van ontspanning en rust ervaren of een loom gevoel krijgen.

✧✧ Na de heling voel je jeZELF in je kracht gezet en stralen ✧✧

Indien je een consult wilt aanvragen, dan mag je een mail sturen naar info@praktijkmiroir.nl of mag je de aanvraag doen via de website:
https://praktijkmiroir.nl/consultaanvragen/

Ik wens je een goede gezondheid, sereniteit en kracht toe ♡

Hartegroet,
Cindy ♡ ♡ ♡
www.praktijkmiroir.nl
»»-------» ☆ BINNENKORT ☆ «--------««


DE MAN IN ONTWAKING ZEGT:
- Uitspraken over (ziels)liefde

Vanaf 11 november 2019 te volgen via sociale media

Gemaakt door: Caroline & Cindy

www.carmacoaching.nl
www.praktijkmiroir.nl

Muziek van https://filmmusic.io "The Second Coming Instrumental" door Kevin MacLeod (https://incompetech.com) Licentie: CC BY (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

»»------» ☆ Vakantieperiode ☆ «------««

Praktijk Miroir is vanaf vrijdag 12 juli t/m maandag 22 juli gesloten. Gedurende deze korte vakantie kun je uiteraard een consult aanvragen via mijn emailadres: info@praktijkmiroir.nl Ik neem dan na 22 juli weer contact met je op!

Mocht je nog vóór mijn vakantie een consult willen inplannen, dan heb ik vanaf maandag 8 juli t/m donderdag 11 juli enkele mogelijkheden. Ook direct na mijn vakantie heb ik nog op dinsdag 23 juli of op donderdag 25 juli een plekje in de ochtend vrij.

Vanaf dinsdag 23 juli t/m vrijdag 9 augustus heeft praktijk Miroir een aangepast rooster i.v.m. de vakantieperiode. De consulten zullen dan enkel in de ochtend plaatsvinden. Vanaf maandag 12 augustus is het normale rooster weer van toepassing.
☆★ ACTIE PINKSTEREN ☆★

Tijdens Pinksterenis het mogelijk om een BLAUWDRUK- OF ZIELSVERWANTENREADING met 22% korting aan te vragen middels het webwinkelsysteem op de site van Praktijk Miroir. Indien je interesse hebt in een Blauwdruk- of Zielsverwantenreading mét korting, dan kun je deze tijdens Pinksteren aanvragen via consult aanvragen. In de winkelmand is het mogelijk de korting te verrekenen, door “Pinksteren2019” in te voeren in het veld naast ‘kortingsbon toepassen’.

Voor deze Blauwdruk- of Zielsverwantenreading mét korting gelden de volgende voorwaarden:

★ Enkel van toepassing op nieuwe aanvragen. ★ Deze kortingsactie geldt tijdens Pinksteren. ★ De korting is alleen aan te vragen via de webwinkel. ★ Inplannen van de reading is mogelijk in de maand (eind)juni en juli 2019 (bij ‘extra informatie’ kan je een voorkeurs-dag en -tijd invoeren). ★ Na de vooruitbetaling (via Ideal of bankoverschrijving) wordt de reading ingepland. ★ Geldig voor een Blauwdruk- en/of Zielsverwantenreading via telefoon/ Skype of in de praktijk. ★De actie is mogelijk voor een Blauwdruk- en Zielsverwantenreading van 60 min of 90 min. ★ Bij vragen (over vergoedingen) mag je me gerust mailen: info@praktijkmiroir.nl
☆★ HEMELVAARDACTIE ☆★

Op Hemelvaart is het mogelijk om een BLAUWDRUK- OF ZIELSVERWANTENREADING met 22% korting aan te vragen middels het nieuwe webwinkelsysteem op de site van Praktijk Miroir. Indien je interesse hebt in een Blauwdruk- of Zielsverwantenreading mét korting, dan kun je deze op Hemelvaart aanvragen via consult aanvragen. In de winkelmand is het mogelijk de korting te verrekenen, door “Hemelvaartactie” in te voeren in het veld naast ‘kortingsbon toepassen’.

Voor deze Blauwdruk- of Zielsverwantenreading mét korting gelden de volgende voorwaarden:

★ Enkel van toepassing op nieuwe aanvragen. ★ Deze kortingsactie geldt op Hemelvaartsdag. ★ De korting is alleen aan te vragen via de webwinkel. ★ Inplannen van de reading is mogelijk in de maand juni 2019 (bij ‘extra informatie’ kan je een voorkeurs-dag en -tijd invoeren). ★ Na de vooruitbetaling (via Ideal of bankoverschrijving) wordt de reading ingepland. ★ Geldig voor een Blauwdruk- en/of Zielsverwantenreading via telefoon/ Skype of in de praktijk. ★De actie is mogelijk voor een Blauwdruk- en Zielsverwantenreading van 60 min of 90 min. ★ Bij vragen (over vergoedingen) mag je me gerust mailen: info@praktijkmiroir.nl
De website van Praktijk Miroir is aangepast. Vanaf heden is het mogelijk om een consult aan te vragen middels het webwinkelsysteem. Mocht je vragen hebben over de werkwijze van dit systeem, stuur dan gerust een mail naar info@praktijkmiroir.nl of neem contact op via het contactformulier op de website.