Energetische Behandeling

Een energetische behandeling bestaat uit het overbrengen van kosmische of universele energie, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen van de mens centraal staat. Het doel van de energetische behandeling is het zo goed mogelijk in balans brengen van het subtiel energetische veld. Deze balans is de basis om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gezond te kunnen zijn. Binnen de energetische therapie vormen deze vier gebieden een eenheid en zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Trauma, mentale en emotionele stress, innerlijke overtuigingen en conditioneringen, fysiek leed en andere blokkades worden opgeslagen in het subtiel energetische veld. Deze blokkades belemmeren de persoonlijke groei en het vermogen om het volledige potentieel te ontwikkelen. Door alles wat leeft stroomt namelijk levensenergie. De kanalen zijn soms geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt, waardoor de levensenergie niet of nauwelijks kan stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.

Cindy werkt vanuit een hogere energiefrequentie met de kosmische energie. Aan de hand van handopleggingen en strijkende bewegingen wordt deze energie overgebracht. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het voor jou op dat moment nodig is en heft deze blokkades op waardoor de klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij door het lichaam kan stromen.

Ieder mens is uniek en ervaart de energie dus ook anders. Sommige omschrijven het als warme of koude trillingen. Anderen voelen een vermoeidheid opkomen of krijgen borrelende darmen. Ook kun je een gevoel van ontspanning krijgen of zelfs een loom gevoel ervaren. Omdat je een proces instapt adviseer ik om minimaal drie behandeling te ondergaan. Zo kun je het beste kijken wat voor vorderingen je maakt. Voor chronisch zieken worden meer behandelingen geadviseerd. In dat geval wordt na een aantal behandelingen altijd met je overlegd of voortzetting van de behandeling zinvol en wenselijk is.

Energetische therapie wordt toegepast in samenwerking en overleg naast andere reguliere behandelvormen.

Aanvraag Consulten

Tijdens een energetische behandeling wordt de kosmische of universele energie overgebracht, waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van het zelfgenezend vermogen centraal staat. Op deze manier kan de (zelf)liefde weer vrij stromen.

Heling op afstand (30 min)
Gedurende deze 30 min. behandeling wordt er op afstand ingevoeld op de blokkades en chakra’s en vindt er een heling plaats. Daardoor gaat de energie vrijer stromen. Nadien ontvang je een kort verslagje van de bevindingen (mail). 
€ 55,-

Consult (45-60 min)
Een 45-60 min. consult is geschikt voor een energetische behandeling (in de praktijk)
€ 111,- 

Consult (75-90 min)
Een 75-90 min. diepteconsult is geschikt voor een energetische behandeling (in de praktijk).
€ 144,-

Helingsreis, op weg naar de 5e dimensie (120 min)
Tijdens een helingsreis word je energetisch compleet in de watten gelegd. Dit consult bestaat uit een voorbespreking van 30 minuten, een nabespreking van 30 minuten en een reis van 60 minuten. Er wordt aandacht besteed aan de blokkades, de chakra’s en er wordt ruimte en veiligheid gecreëerd, zodat jouw ziel verder kan indalen (in de praktijk).
€ 188,-

Transformatiereis, op weg naar inzichten in jezelf (60 min, 60 min, 90 min)
Totaal drie consulten; bestaande uit een reading, energetische gesprekstherapie en een energetische behandeling (praktijk/telefoon/Skype)
€ 344,-

Transformatiereis, op weg naar inzichten in jezelf (90 min, 90 min, 90 min)
Totaal drie consulten; bestaande uit een reading, energetische gesprekstherapie en een energetische behandeling (praktijk/telefoon/Skype)
€ 411,-

Consulten kunnen uitsluitend via de website of mail aangevraagd worden en dienen vooruit betaald te worden of contant voldaan. Vooruitbetaling is mogelijk via Ideal via of d.m.v. bankoverschrijving:
NL07 RABO 0308 7644 12 t.n.v. Praktijk Miroir o.v.v. naam.