Over Cindy

Gedreven door het diepe verlangen en ‘roep’ naar levensinzicht ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij de opleiding tot Energetisch Therapeut aan de HGU (Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht). Ik werk vanuit de verbinding van de drie-eenheid; de ziel, het lichaam en de geest. In mijn aanraking en gespreksvoering worden de universele levensenergie en liefde aan je doorgegeven en geactiveerd.

Ik denk en werk als mens en vanuit mijn rol als (psycho-energetisch) gesprekstherapeute en relatietherapeute van de nieuwe tijd vanuit het hart en heb een groot empathisch vermogen. Daarnaast maak ik gebruik van mijn gaven, mijn analytisch vermogen en mijn nuchtere kijk op de spirituele werkelijkheid. Ik voel aan waar jouw zielsverlangen zit en ik heb tevens een praktische kant, van daaruit weet ik jou in beweging te krijgen. Mijn belangrijkste waarden zijn; vrijheid, verbinden, harmonie, authenticiteit, compassie, openheid, veiligheid, gelijkwaardigheid, passie en creatie, mildheid, persoonlijke groei en leiderschap, (zelf-)respect en enthousiasme.

Cindy Website#3

Ik zie het als mijn missie en passie om anderen te begeleiden en te inspireren in het ontwakingsproces, waardoor de beweging gemaakt wordt naar het nieuwe paradigma. Een werkelijkheid waarin leven vanuit het hart en de nieuwe relatievormen centraal staan en er weer intimiteit op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau gevoeld wordt. Wanneer je een diepe zielsliefde, zoals je tweelingziel, ontmoet hebt, dan ben je genoodzaakt geweest om je te onthechten van de aangeleerde geloofsovertuigingen vanuit het oude paradigma en zal je merken dat de oude relatievormen geen draagkracht meer hebben.

Mijn intentie is om je de moed te geven op jezelf te vertrouwen en de kracht te voelen, vol overgave de transformatieprocessen aan te gaan en je te inspireren tot een leven in groeiend bewustzijn, waardoor je je (weer) verbindt met jouw diepste levenspotentieel; jouw passies, unieke kernkwaliteiten en de hoogste (zelf-)liefdesstroom.

In de spiegel die ik je voorhoud maak ik gebruik van mijn persoonlijke ervaringen rondom het tweelingziel- en transformatieproces en de nieuwe partnerschapvorm. Daarnaast maak ik gebruik van de theoretische kennis van mijn afstudeeronderwerp rondom het tweelingzielen- en transformatieproces en de theoretische bijscholingen over relaties, intimiteit en seksualiteit.

Hartegroet,

Cindy Servaes