Over Cindy

Gedreven door het diepe verlangen en ‘roep’ naar levensinzicht ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij de opleiding tot Energetisch Therapeut aan de HGU (Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht). Ik werk vanuit de verbinding van de drie-eenheid; de ziel, het lichaam en de geest. In mijn aanraking en gespreksvoering worden de universele levensenergie en liefde aan je doorgegeven en geactiveerd.

Ik denk en werk als mens en vanuit mijn rol als (psycho-energetisch) gesprekstherapeute vanuit het hart en heb een groot empathisch vermogen. Daarnaast maak ik gebruik van mijn gaven, mijn analytisch vermogen en mijn nuchtere kijk op de spirituele werkelijkheid. Mijn belangrijkste waarden zijn; vrijheid, verbinden, harmonie, authenticiteit, compassie, openheid, veiligheid, gelijkwaardigheid, passie en creatie, mildheid, persoonlijke groei en leiderschap, (zelf-)respect en enthousiasme.

Ik zie het als mijn missie en passie om anderen te begeleiden en te inspireren in het ontwakingsproces, waardoor de beweging gemaakt wordt naar het nieuwe paradigma. Een werkelijkheid waarin leven vanuit het hart en de nieuwe relatievormen centraal staan en er weer intimiteit op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau gevoeld wordt. Met name na de ontmoeting met een diepe zielsliefde, zoals je tweelingziel, zal je genoodzaakt zijn om deze transformatie naar het hart te maken en je te onthechten van de aangeleerde geloofsovertuigingen vanuit het oude paradigma.

Mijn intentie is om je de moed te geven op jezelf te vertrouwen en de kracht te voelen, vol overgave de transformatieprocessen aan te gaan en je te inspireren tot een leven in groeiend bewustzijn, waardoor je je (weer) verbindt met jouw diepste levenspotentieel; jouw passies, unieke kernkwaliteiten en de hoogste (zelf-)liefdesstroom.

In de spiegel die ik je voorhoud maak ik gebruik van mijn persoonlijke ervaringen rondom het tweelingziel- en transformatieproces en de theoretische kennis van mijn afstudeeronderwerp rondom het Tweelingzielen- en transformatieproces.

Hartegroet,

Cindy Servaes

Door te leven in groeiend bewustzijn raak je aangesloten op wie je in potentie bent.

Adres

Prins Willem Alexanderlaan 1427 7312 GB Apeldoorn

Telefoon

+31 (0)6 3810 4112