Donaties

Al enige jaren begeleidt en inspireert Cindy mensen in het ontwakingsproces, waardoor de beweging gemaakt wordt naar het nieuwe tijdperk. Een werkelijkheid waarin leven vanuit het hart en de nieuwe partnerschap- en relatievormen centraal staan, en waarin de mens zich (weer) verbonden voelt met het diepste levenspotentieel; passies, unieke kernkwaliteiten en de hoogste (zelf-)liefdesstroom. Met name na de ontmoeting met een diepe zielsliefde, zoals een tweelingziel, zal het interne verlangen gevoeld worden om deze transformatie te (moeten) maken en te onthechten van de aangeleerde geloofsovertuigingen vanuit de oude werkelijkheid.

Cindy voelt intern de drive om, middels de video’s op YouTube, haar persoonlijke ervaringen en de ervaringen van anderen rondom het tweelingziel- en transformatieproces te delen, om op deze wijze openheid te creëren over het collectieve ontwakingsproces richting de nieuwe tijd, het Aquariustijdperk. 

Wil je een donatie doen?
Om de kwaliteit van de video’s op YouTube te verbeteren, zoals het beeld en geluid, zal Cindy af en toe een investering moeten doen. Je kunt Cindy hierin ondersteunen d.m.v. een financiële bijdrage. 

In onderstaand menu is het mogelijk om via iDEAL een donatie te doen, door een bedrag te kiezen.

Ook is het mogelijk om een vrije gift te doen door overmaking op mijn bankrekeningnummer: NL07RABO0308764412 t.n.v. Praktijk Miroir onder vermelding van: donatie kwaliteit video’s.

Dankjewel!

Hartegroet,
Cindy Servaes