Interessante Linken

Via onderstaande interessante linken vind je meer informatie over zielsverwantschap-, transformatieprocessen, de nieuwe partnerschap- en relatievormen, passie en missie, de nieuwe werkelijkheid van het Aquariustijdperk, of de vijfde dimensie (het nieuwe paradigma).

Op het YouTube kanaal van Praktijk Miroir geeft Cindy uitleg over tweelingzielen, zielsverwantschap-, en transformatieprocessen, de nieuwe partnerschap- en relatievormen, en het nieuwe paradigma. Daarnaast deelt ze haar persoonlijke ervaringen om een goed beeld te geven van het ontwakingsproces richting de vijfde dimensie. Een werkelijkheid waarin leven vanuit het hart en de nieuwe relatievormen centraal staan.

Op de Facebookpagina van Praktijk Miroir worden dagelijks artikelen gedeeld over zielsverwantschap-, en transformatieprocessen, passie en missie, de nieuwe partnerschap- en relatievormen, en over de vijfde dimensie.

Maria is Psycho-energetisch therapeute bij Praktijk Energetische Begeleiding Marquesa. Schrijfster van Dans des Weerziens en Agape, boeken over zielsliefde. Schrijfster van de dagelijkse Soul Whispers en Personal Soulscripts.

Nowelle schreef onder andere het boek Dwars Door het Donker, waarin ze beschrijf hoe ze zelf in een burn-out en een depressie zat, het startpunt van haar transformatieproces, en wat haar er doorheen hielp. Inmiddels heeft ze ontzettend veel geleerd van deze periode, en houd ze zich elke dag bezig met hoe mensen beter en liefdevoller met zichzelf en elkaar kunnen omgaan. Op dit kanaal deelt ze haar bevindingen en tips, zo simpel en praktisch mogelijk.

Diana Rozemeijer en Henk Voorhorst verzamelen op deze website allerlei informatie over tweelingzielen en zielsverwanten.

Praktijk Diana is gespecialiseerd in het begeleiden van zielsverwanten en het geven van healings op afstand.
 

 

Op het YouTube kanaal van Esther Denkers Soul Sing Stuff, geeft Esther in haar video’s uitleg over het tweelingziel- en transformatieproces.

Sophie is krachtig verbonden met haar intuïtie, ze ziet zichzelf als onderwijzeres en is schrijfster van het boek ‘YOU ARE A GODDESS’, Working with the Sacred Feminine to Heal, Awaken & Transform. Ze heeft een interesse en passie voor het heilige vrouwelijke en verdiept zich in het opnieuw verbinden met het godinnenbewustzijn. 

200 ervaringsverhalen van mensen die zielsliefde hebben ervaren. Een rode draad in de meeste verhalen is dat mensen een bijzonder heftig en proces doormaken waardoor ze uiteindelijk blijvend gelukkiger in het leven zijn. Zielsliefde is vaak een levens veranderend proces, enigszins te vergelijken met een ‘bijna dood ervaring’. Waar een ‘bijna dood ervaring’ vaak minuten duurt, duurt een zielsliefde-ervaring meestal enkele jaren. Beide fenomenen laten mensen een ongekende diepe liefde ervaren waardoor de mensen volledig anders in het leven staan na de ervaringen.

Daniel schrijft dagelijks over de liefdesvorm van het nieuwe paradigma: “Return to your heart, surrender ego-self and let love rule. It’s time to come home.”

Door te leven in groeiend bewustzijn raak je aangesloten op wie je in potentie bent.

Adres

Prins Willem Alexanderlaan 1427 7312 GB Apeldoorn

Telefoon

+31 (0)6 3810 4112