Tweelingzielen

De tweelingzielontmoeting is uniek. Hoewel in de hedendaagse tijd steeds meer zielsverwantschapsontmoetingen plaatsvinden, gaat het naar schatting om slechts 144.000 werkelijke tweelingzielparen wereldwijd. In tegenstelling tot andere zielsverwantschapsvormen, zijn tweelingzielen twee delen van één ziel. Je bent elkaars complementaire deel en samen de perfectie van jezelf. Het wordt ook wel het heilige contract of het heilige huwelijk genoemd. Je ervaart de volmaakte eenheid samen. De verbinding is heel erg intens. Je voelt je op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak tot elkaar aangetrokken.

Tweelingzielreis

De tweelingzielreis is een diepgaand, verwarrend en pijnlijk proces. Na de herkenning van je tweelingziel, verandert je leven voorgoed. De onvoorwaardelijke liefde die je voelt voor je tweelingziel gaat zo diep, dat het niet te vergelijken is met een aardse verliefdheid. Het gaat tegen elke logica in. Je tweelingziel is jouw enige echte liefde! De onderlinge binding en aantrekkingskracht is op alle vlakken immens groot en zal altijd zo blijven. Niemand kan deze liefde voor jouw tweelingziel doorbreken. Het verlangen om met elkaar samen te smelten is ongekend. Tweelingzielen zijn dan ook voorbestemd voor elkaar.

Transformatieproces

Na de herkenning van je tweelingziel word je uitgenodigd om het transformatieproces aan te gaan, te onthechten van de aangeleerde geloofsovertuigingen vanuit het oude paradigma. Het is een langzaam groei-, helings- en ervaringsproces dat jaren kan duren, waarbij aantrekken- en afstoten, het loslaten van oude angsten, patronen, overtuigingen en verwachtingen, en het leren van onvoorwaardelijke liefde een rol speelt. Tweelingzielen zijn elkaars complementaire deel. Je hebt een gezamenlijk Hogere Zelf. De ziel is opgesplitst geïncarneerd. Doordat je complementair bent aan elkaar, maak je in de dualistische wereld continu een tegenbeweging. Je kan elkaar gewoonweg niet vangen zolang deze oude angsten, patronen, overtuigingen en verwachtingen nog in de weg zitten. Je incarneert gelijktijdig als twee ultieme spiegels. Je reflecteert elkaars imperfecties net zolang totdat alle obstakels overwonnen zijn. Je wordt in een tweelingziel relatie uitgedaagd om eerst de heelheid in jezelf te herontdekken, voordat de reünie met jouw andere helft kan plaatsvinden.

Verschil tweelingziel helften

In de transformatie krijg je te maken met buitengewone hoogte- en dieptepunten. De ene tweelingziel helft maakt in korte tijd een grote sprong in de persoonlijk, spirituele en paranormale ontwikkeling, waarbij diepe inzichten naar boven komen, en onthecht zich in vogelvlucht van alle aardse zaken zoals; thuisbasis, relaties en werk. Wanneer je deze tweelingziel helft vertegenwoordigt, dan voel je je veelal niet meer begrepen door de buitenwereld, waardoor jij je hopeloos eenzaam en onbegrepen kan voelen. De andere tweelingziel helft ontkent veelal de connectie en blijft ‘hangen’ in een situatie die reeds uitgewerkt is en/of vlucht weg voor de connectie door ‘afleiding’ te zoeken. Wanneer je deze tweelingziel helft vertegenwoordigt, dan ren je weg voor de connectie omdat deze diepe liefde niet te vertrouwen lijkt en je de pijn en problemen wilt vermijden. Jij doorloopt het moeilijkste pad van beiden, waarin je het gevecht aangaat tussen de kleine ik en het Hogere Zelf. Uiteindelijk wordt het gevecht tegen de connectie vanuit de mind onhoudbaar omdat het gewoonweg niet mogelijk is om te winnen van het gezamenlijk Hogere Zelf en de kosmische sturing. De reünie tussen werkelijke tweelingzielen vindt altijd plaats en pas zodra het volledige persoonlijke karmische wiel doorlopen is. Alle karmische formaties worden opgeruimd, zodat je in een hogere liefdevolle harts- energieverbinding komt met het gezamenlijk Hogere Zelf.

Kundalini energie

Bij deze liefdevolle energiefrequentie speelt kundalini energie een belangrijke rol. Deze goddelijke en extatische energie wordt steeds krachtiger, waardoor je als het ware naar elkaar toe wordt getrokken. Het tweelingzielproces mag gezien worden als een spirituele ontwikkeling op een zeer hoog niveau, waarin zelfliefde en zelfrespect een belangrijke rol speelt en is alleen mogelijk als je een sterke persoonlijkheid bent. Het doorlopen van het tweelingziel proces is een missie an sich. Als tweelingziel ben je volhardend en ken je jouw weg. Tweelingziel paren dragen uiteindelijk het nieuwe partnerschap uit in het nieuwe Aquariustijdperk, waarbij jullie zeer hoge liefdesenergiefrequentie een boost geeft aan de mensheid. Deze nieuwe partnerschapvorm wordt momenteel geleidelijk gemanifesteerd.

Vrijwillige incarnatie

De tweelingzielreis is levenslang en gaat over levens heen. Tweelingzielen zijn zeer oude zielen die vrijwillig gelijktijdig incarneren om deze missie te volbrengen en hebben daarvoor allemaal het juiste kosmische gereedschap. Je weet van kinds af aan dat je een belangrijke taak te vervullen hebt en voelt je ‘anders’. Je bent van nature een heuse lichtwerker vanuit het hart, vaak hoogsensitief, een spirituele heler, paranormaal en je voelt de interne drang om anderen te ondersteunen. Tweelingzielen worden bijeengebracht om de kosmische energie weer terug te brengen in de harten van de mens.

Ervaringsdeskundige

Hoewel tweelingzielen vanuit een sterk innerlijk weten het transformatieproces doorlopen, is het soms prettig om inzicht en handvatten omtrent het persoonlijke karmische wiel aangereikt te krijgen. Het is raadzaam om deze uitvraag te doen bij een therapeut of coach die zelf het tweelingziel proces doorloopt en daardoor de juiste energiefrequentie kan aanraken, waardoor adviezen de reünie kan bevorderen.